Zij vonden in Itinera de juiste partner

Itinera staat klaar voor organisaties en werknemers met een veelzijdig aanbod aan opleidingen, coachings en andere HR-dienstverlening. Samen met jou stippelen we het pad uit naar meer loopbaangeluk. Lees hieronder de getuigenissen van je voorgangers.

Dankzij het traject kan ik vandaag voor mezelf aanvaarden en toelaten dat ik iemand ben die vooruit wil en die zich wil blijven ontwikkelen en wil leren op persoonlijk vlak in combinatie met mijn loopbaan.
Lees meer
Dankzij het concreter maken van onze vraag, heeft Itinera de ‘juiste’ interim managers naar CAW Antwerpen kunnen toe leiden.
Lees meer
Ludwig nam ontslag in samenspraak met zijn baas. Toch was outplacement ook voor hem nuttig om goed terecht te komen. Lees over zijn traject bij Itinera.
Lees meer
Na een onverwacht ontslag volgde Katleen outplacement bij Itinera. Coach Marleen hielp haar binnen de 5 maand opnieuw aan een job. Lees de hele ervaring.
Lees meer

Een mensgerichte en respectvolle aanpak

De rode draad in onze aanpak is de persoonlijke benadering. Als trouwe reisgezel willen we mensen laten openbloeien in hun loopbaan en bedrijven laten groeien. Het traject is afgestemd op jouw noden en verwachtingen, waardoor je nieuwe professionele mijlpalen bereikt.