Voor kandidaten > interim managers

Je loopbaan flexibel uitbouwen als interim manager

Je wenst flexibiliteit in je loopbaan om bv. je werkleven beter af te stemmen op je privéleven? We bieden jou die kans via tijdelijke opdrachten als interim manager.

Hoe werkt het?

Je hebt ervaring als specialist in human resources, legal of finance? Je bent zelfstandige, je werkt je snel in een nieuwe omgeving in en je houdt van nieuwe uitdagingen en afwisseling? Dan is de wereld van het interim management iets voor jou. Samen gaan we aan de slag bij een opdrachtgever en we volgen je op totdat je helemaal bent ingewerkt.

Clio Van Der Stappen & Erik Leenders bij Itinera

Dit betekent samenwerken met Itinera voor jou

1. We screenen je competenties en motivatie via een development center. Samen gaan we aan de slag met het resultaat en bekijken we de mogelijkheden die we voor jou in portefeuille hebben.

2. We maken een competentieontwikkelingsplan op, zodat je jezelf blijft ontwikkelen.

3. We zoeken naar de perfecte opdracht, stellen je voor aan de opdrachtgever en ondersteunen jou met een onboardingplan. We begeleiden je zowel inhoudelijk, praktisch als emotioneel tijdens de inwerkperiode.

4. Op basis van het aantal gepresteerde uren heb je recht op individuele coaching en opleiding tijdens het traject. Je kan zo permanent terecht bij een onafhankelijke professional.

5. Per kwartaal evalueren we de samenwerking samen met jou en de opdrachtgever in een open gesprek. Zo blijf je je opdracht optimaal uitvoeren.

6. Als het einde van de opdracht in zicht komt, gaan we voor jou op zoek naar de volgende perfecte match.

Clio Van Der Stappen van Itinera

Een opdracht als interim manager in een notendop

  • We bouwen aan een samenwerking op lange termijn  waarbij we een win-winsituatie nastreven.

  • Je stemt je werkplanning flexibel af op de opdracht, zodat er ook tijd overblijft voor je privéleven.

  • Je blijft jezelf ontwikkelen op vlak van ervaring, kennis en management.

  • Je hebt recht op extra coaching- en opleidingsuren op basis van de gepresteerde uren tijdens je opdrachten.

Waarom interim managers voor ons kiezen

  • Samenwerking staat centraal: we coachen je permanent en ondersteunen je op diverse domeinen, zodat je de opdracht succesvol uitvoert.

  • Blijvende competentieontwikkeling: je krijgt de kans om je permanent te ontwikkelen door het opleidings- en coachingsbudget dat je zelf opbouwt. We stimuleren je zo om je blijvend te ontwikkelen.

  • Duurzaamheid als basis: we zoeken iedere dag naar het juiste evenwicht in de samenwerking tussen jou, de opdrachtgever en Itinera. Dat doen we door regelmatig contact, opvolging en feedback.
  • Onze projectmanager is jouw direct contact: onze projectmanager is maar een belletje van jou verwijderd. We gaan onmiddellijk aan de slag met jouw vraag. Binnen de 24 uur krijg je al feedback.
  • Je maakt deel uit van een team: We organiseren 1 keer per kwartaal een gezellig netwerkevent waar je jouw collega’s in het interim management ontmoet en je jouw netwerk verder uitbouwt. Zo creëren we een warm en ondersteunend teamgevoel.