Voor organisaties > outplacement

De resultaten van onze outplacementbegeleiding regio Torhout zijn positief, zowel voor onze deelnemers als voor onze klanten

Voldoe aan de wettelijke vereisten, verzacht het afscheid en bescherm je imago als werkgever. Onze outplacementbegeleiding start laagdrempelig en eindigt quasi altijd met een nieuwe job.

Waar sta jij vandaag als werkgever?

  • Je weet niet of je verplicht bent om outplacement aan te bieden. Wat zegt de wet?
  • Je bent verplicht om outplacement te voorzien en zoekt info en/of een partner.
  • Je zoekt een outplacementpartner die een Executive en/of een directielid kan begeleiden.
  • Je bent niet verplicht om een outplacementaanbod te doen, maar kiest er bewust voor.
Itinera Talentcoaching

Individueel ontslag

De projectmanager neemt jouw vraag onmiddellijk ter hand en zoekt samen met jou naar de beste formule rekening houdend met het wettelijk kader.

Collectief ontslag

Als je meerdere werknemers moet ontslaan kan het gaan over een meervoudig of een collectief ontslag. De Project Manager toont je de weg naar de juiste informatie en licht onze succesvolle aanpak toe.

Waarom opdrachtgevers in Torhout voor ons kiezen:

In één keer goed

De coach bouwt snel een relatie op met je medewerker. Daardoor verdwijnt het verplichte karakter en stopt het outplacementtraject gewoonlijk enkel als de ontslagen medewerker een nieuwe job heeft of als het traject is afgerond.

Outplacement in de buurt van Torhout

Met een uitgebreid team van coaches en een waaier van locaties in België, waaronder Torhout, hoeven deelnemers zich niet ver te verplaatsen. Onze coaches kennen ook de lokale arbeidsmarkt, wat de kans op tewerkstelling in de buurt verhoogt.

Elk traject is maatwerk

We zoeken altijd een coach in de buurt van Torhout die het best past bij een groep deelnemers. Outplacement kan online of offline en individueel, in groep of gemengd. Blended learning voor een maximaal leereffect dus.

Ervaring troef

We gaven al outplacementbegeleiding in tal van grote projecten rond collectief ontslag. Elk van onze coaches heeft dan ook gegarandeerd ervaring. En uiteraard beschikken we over alle nodige certificaten en erkenningen.

Geen outplacementfabriek

Als Belgisch bedrijf met een beperkt aantal aandeelhouders varen we onze eigen koers en stellen we kwaliteit boven winst. We werken enkel met senior coaches en scholen hen voortdurend bij

Snel een antwoord

Of je ons nu contacteert via telefoon, e-mail of website, de juiste persoon reageert razendsnel. Met meer dan 15 jaar aan ervaring weten we precies welke info we nodig hebben voor een sluitende en gratis offerte.